Holistic-Therapy-Center.com
     
     

Over mij

Ik heet Zvezdelina Trifonova, geboren in Varna, Bulgarije.

Bulgarije is een land met sterke vibraties en genezende energieŽn. Dit heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling. Ik ben langer dan 20 jaar bezig met alternatieve geneeskunde. Ik heb een universitaire opleiding; opleiding Voeten Reflexologie (2003); opleiding voor consultant in Alternatieve geneestherapieŽn en gezonde voeding in Moskou (1995), opleiding voor Energetisch consulent in Antwerpen. De laatste twee opleidingen zijn als een aanvulling op de paranormale gave die ik al vanaf mijn geboorte heb: verhoogde sensitiviteit en mogelijkheid om in het menselijke lichaam te zien dit, wat met bloot oog niet te zien is. Deze kwaliteiten zijn onderzocht en bewezen in 1999-2000 door een team van medische en andere specialisten in een ziekenhuis in het kanton Glarus, Zwitserland. De kundigheid om behandelingen op afstand toe te passen heeft bijgedragen, dat ik patiŽnten in verschillende landen heb.

Maar de meest belangrijke is, dat ik veel ervaring mag opdoen door het werken met elke individu. Elk gezond contact met de ander verrijkt me en hoe meer ik geef, hoe meer dat ik weer terug krijg, ontwikkel en groei. IntuÔtief voel ik de mens tegen over me, voel dat ik hem/haar wil en kan helpen. Dit stelt me tevreden en wekt mijn interesses. Het is belangrijk, dat die ander in het bestaan van de Universele kracht gelooft, kracht die ons helpt en beschermt, en ook bereid zijn om samen de spirituele weg te bewandelen.

Hierbij wil ik ook even vermelden, dat ik absoluut niet ontken de traditionele geneeskunde. In tegendeel! Ik heb diep respect voor de behaalde resultaten in de medische wetenschap. Maar ik denk ook, dat alleen dit is nog niet genoeg voor het bereiken van een volledige balans en harmonie in onszelf. De combinatie van alle twee is de beste oplossing. Dit is de toekomst!